SOL style.png

OSSO 南砂 改修工事

   Interior / 2008 / 東京 / フィットネスクラブ



Eight years passed from opening the fitness club, it is renewed with the new brand image to compete the others. Relaxation spaces were arranged from the front desk to a lounge, massage lounge and wide locker room. Arts were put on each wall as an accent. Those were coordinated with graphical signs. An old lounge and a shop were transferred and the new circuit club was opened inside the fitness club. Put a club in club to get the new customer.

別邸のようにお客様がくつろげるフィットネスクラブ

大規模な改修工事。オープン後8年が過ぎ、競合クラブに対抗すべく、ブランドイメージからリニューアル。
フロントからゆったりしたラウンジまでのくつろぎスペース、充実したマッサージラウンジ、広々としたロッカー、随所にくつろげるエリアを配置。
アートも各壁面にアクセントとして視線をとらえ、グラフィカルなサインとトータルコーディネート。
また、ラウンジとショップは移設し、サーキットクラブMIOを新設。クラブインクラブにより、新規顧客のプロモーションも兼ねる。

(株)オーエルシージャパンにてインテリア担当。

■延べ床面積 3600㎡/構造 S造
■会員制フィットネス&スパ